Privathospital

Strandet på en ø

Hverdagens pres og pligter kan godt blive for meget for mig, jeg tror der er andre, der kender følelsen.

Jeg har en drøm om at strande på en øde ø med en, som jeg holder af, bare for en tid. Så kunne jeg koncentrerer mig  om bare at være menneske og leve uden forpligtelser. Det ville for mig være en stor oplevelse bare at være tilstede uden at sidde fast i en daglig rutine. Jeg synes det kunne være fedt bare at skulle være i nuet og leve med det, der er at gøre godt med. Dagene skulle gå med at nyde omgivelserne og hinandens selvskab. Alt hvad der hedder sociale medier, ville jeg have en pause fra. Jeg ville hverken tage telefon eller computer med.

Jeg føler især et stort press her i Gymnasieårene. Man gider ikke rigtigt mere, og så alligevel er der så meget, man skal skolemæssigt. Jeg har ikke kunnet sætte mig tilbage i stolen de sidste 3 år med en følelse af, at jeg var færdig med lektierne. Jeg kan ikke vente til, at min hverdag ændre sig, når jeg skal videre til sommer. Lige nu føler jeg, at jeg er strandet midt i et hav af bøger.. Heldigvis har min HF givet mig en masse alligevel.

Faktisk kom min ide af filmene Den blå lagune / Tilbage til den blå lagune (2 disc). Jeg kan klart anbefale dem, og de findes begge to samlet for 59 via linket.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Privathospital