Strandet på en ø

Det lærte jeg på Gymnasiet

 

 

Jeg er blevet mobbet gennem mange år af min skolegang, det førte til, at jeg udviklede anoreksi. Mange år er mig og min familie efterfølgende blevet udsat for chikane. I dag blogger jeg om mine oplevelser, min hverdag og kampen tilbage til livet. 

 

Jeg startede min gymnasietid som en skrøbelig pige, der ikke kendte sig selv eller havde sine drømme med sig. Mine hofter var ikke raske nok til længere at danse, og jeg havde næsten ingen venner tilbage i byen. Dog håbede jeg på. at jeg kunne få en ny start på Faaborg Gymnasium, og mine mobbere var blevet voksne nok til, at lade mig være. Desværre var det ikke tilfældet, og min 1.g var et helvede, hvor jeg heldigvis klarede mig igennem med kontakter uden for skolen. Jeg lærte dette år, hvad det vil sige at skulle koncentrere sig om sig selv. Jeg lagde vægt på mit skolearbejde og de venner jeg havde. Alligevel prægede det mig meget med dem, som stadig var efter mig og hadede mig for ingenting.

Mit skoleskift efter 1.g gjorde, at jeg nu snart har en HF, og jeg har faktisk også haft en god tid på HF. 1.g rustede mig til at være ligeglad med, hvad andre tænker. I dag har jeg ingen problemer med, at de glor, når jeg møder dem eller skal i kantinen. Selvom Gymnasietiden har været hård for mig, har det styrket mig og hjulpet mig med at finde mig selv. Derudover har jeg taget beslutningen om, hvordan, jeg vil reagere overfor dem, som ikke kan lide mig. Da jeg startede på HF besluttede jeg mig for, at jeg ville tage styringen over mig selv som person, jeg ville ikke styres af en pigegruppe længere.

Jeg er nok blevet hende, som ikke kan blive flov længere. Det gør mig ikke noget at folk ikke kan lide min stil, fordi jeg er som jeg er. Jeg har været udstillet så meget, at jeg ikke er flov over noget længere.

Selvom min Gymnasietid har været alt andet end  en dans på roser, har den givet mig rigtig meget styrke og troen på, at der ikke er nogle, der kan vælte mig med det samme. Jeg går ud af min HF stærkere end nogensinde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandet på en ø