Lægelig fejl

Blodigt syn

På vej ud at gå med min hund Putte, og så mødte vi den her mand. Jeg ved ikke, om han var hjemløs, men han så ikke helt frisk ud. Han gik med en lille hundehvalp, imens han blødte på hænderne og armen. Hvalpen havde ingen rigtig sele. Jeg kunne se, at han ellers gerne ville gøre noget godt for den. Min reaktion var at gå ind og hente en af Puttes seler. Jeg gav ham den og hjalp ham med at få den på hunden.
Jeg har efterfølgende mødt manden uden hvalpen. Han fortalte mig, at han havde afleveret den tilbage. Han kunne ikke tage vare på den. Det gjorde mig glad, at han havde tænkt på hunden og ikke ham selv.

Husk på, man ikke skal dømme folk ud fra deres udseende. Ham med hunden var en super rar mand, som gjorde noget for dyret. I virkeligheden var han nok allerede rigtig glad for den lille hund. Og så er der så mange smarte mennesker, som går rundt og tror de er noget. Det er man ikke bare fordi, man har det smarte tøj eller det rigtige hår.

Der er dog noget, som jeg ikke forstår. Hvorfor sælger man en hvalp videre, hvis man ikke er sikker på dens ve og vel. Som sælger burde man sørge for, at ens hvalpe får det rigtige hjem. De vælger jo ikke selv, så må man vælge bedre for dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lægelig fejl