Ønsk dig livet

Det man ikke ser

Det er en trist sandhed, men det er desværre rigtigt i mange tilfælde. Vi skal have noget for at gøre noget for andre. Hvorfor hjælpe hende den svage, hvorfor interessere os for nogle, hvis vi ikke får noget ud af det? Hende den høje langhårede modebevidste pige, hvor forældrene gør alt for, at hun er smart. De tager dyre ferier, køber mærkevarer og udstyrer hende med en utrolig selvtillid. Hende vil du gerne være veninder med, fordi hun giver prestige. I virkeligheden kan hun være en mobber, som udelukkende lever højt på at hakke andre ned. Hun kan være et dumt svin i forklædning, men hende kan det betale sig at være sammen med, så er du smart. Og hvis du ikke er god nok til at være sammen med hende, så er det en god ide alligevel at følge hende.

IMG_0063

Jeg er blevet mobbet gennem mange år, mobningen for mig startede i 8.klasse. Mobningen ødelagde mig så meget, at jeg udviklede anoreksi. Min kamp blev noget længere, da mobberne og deres forældre ikke ville lade mig blive rask i fred. Det var lige meget, hvad mig og min familie gjorde, folk kørte på mig. Da jeg flyttede skole startede folk løgne og rygter, som jeg stadig kæmper mod i dag. Bloggen handler om min kamp.

Det får man prestige ud af, og som en nær veninde af hende, kan man få mere end prestige ud af det. Og her skulle forældrene gribe ind, men hov nej, de går også efter de smarte. Fordi hvorfor ikke blive bedste venner som forældre med de smarte? Så er man både selv smart og ens børn er smarte. Og så er alt perfekt og det er jo ligegyldigt, hvordan andre har det, det betyder intet.

Når de voksne også stræber efter at være de populære, så har vi et kæmpe problem. Fordi så styrer de mest populære børn sammen med deres forældre det hele. De kan selv styre folkeskolens gang, hvis det skal være. De kan uddele pladser for både forældre og børn i hierakiet.

Og det er nemt at opdage de øverste. Det behøver ikke være smukke mennesker, bare de har evnen til at styre og mobbe. Fordi der da mange der er både søde og populære, men nogle gange kan selvtilliden tage over. Og så er det lige meget om faren ligner et monster, ikke kan stave, eller er voldelig, så er børnene smarte. Jeg vil lige sige, at jeg intet har imod folk som har svært ved at stave. Jeg kan selv ikke finde ud af engelsk. Princippet i det er bare, at det ikke er sikkert, de populære er perfekte og fantastiske. De har nemlig kvaliteten til at være smarte. Og så kommer det værste, de har også magten til at ødelægge andre. Det kan sågar være, at man vælger at mobbe en, som er i samme sted som en selv. Fordi hvorfor ikke mobbe en med noget, som man selv har problemer med?

IMG_0069

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsk dig livet