Being strong is the only choice...

Ønsk dig livet

Efter en stresset weekend, har jeg endelig tid til at skrive. Jeg har brugt lørdagen på at købe julegaver, så jeg er klar til operationen. Ellers har tiden stået på kæresten og lektier. Jeg må indrømme at jeg ikke orker skole i morgen. Jeg trænger til lidt pusterum, men jeg skal jo snart indlægges. Derfor må jeg hellere få det sidste med. Men jeg havde en rigtig god tur med min mor, og december er startet godt. Der var lige en fail med min bagning for første gang, fordi mine pebernødder var meget stærke øv!

IMG_0046

Jeg er blevet mobbet gennem mange år af min skoletid. Mobningen fulgte med de steder, jeg kom. I dag går jeg på HF, hvor jeg har fundet livsglæden tilbage.. Men min kamp er ikke helt slut endnu. Jeg blogger om min nuværende kamp tilbage til livet, og om mine erfaringer med mobning. Jeg endte med anoreksi, fordi jeg var så ødelagt af mobningen.

Jeg skal se, om jeg kan få skrevet lidt mere herinde, når nu at jeg er nået vejens ende med operationen. Jeg ville ønske, de kunne give mig en tid før, så jeg kunne være mere frisk til jul. Men denne gang ved jeg, at jeg ikke kommer til at kede mig så meget, når jeg bliver sengeliggende. Jeg har heldigvis fået rigtig mange søde venner, som vil på besøg. Jeg havde det ikke så godt sidst, og jeg havde ikke mange besøgende udover familie. Denne gang går jeg en operation i møde med højere humør og mere selvtillid. Jeg er sikker på, at jeg kommer mig hurtigere end sidst. Sidste gang havde jeg også en del problemer med at ligge stille, jeg ville for alt i verden ikke tage på, og det var ikke en god ide og rende rundt med nyopererede hofter. Så det kan godt være, at det denne gang er store sår, men mit sind har ikke længere et kæmpe sår samtidig. Jeg føler mig klar. Nu handler det bare om, at jeg får ønsket alle i fitness god jul. De har været gode støtter, og givet mig et smil på læben, når jeg var der.

IMG_4014

Der er mange ting, som jeg holder mig oppe på for tiden. Jeg kan også mærke på mig selv, at det bliver nemmere for meget at møde mine mobbere. De ser egentlig bare dumme ud, når de glor eller sender blikke. Jeg må indrømme, at jeg ikke tænker videre over dem længere. De fik mig ikke til at bukke under, nu er jeg snart student. Jeg sender en masse varme juletanker til jer derude, som kæmper med det ene og det andet. Jeg vil støtte det jeg kan på bloggen. Men det er vigtigt at vi alle har i tankerne, at det nu er jul. Og julen kan bringe meget med sig ligesom det nye år. Mit nytårsfortsæt er ikke at tabe mig, det er at tage tingene, som de kommer og leve i nuet. Jeg sender et julebudskab om, at man skal se på de mindste gode ting, man har. Det er jeg ikke god til selv, men jeg synes det er vigtigt at strejfe  tanken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being strong is the only choice...