Motiveret til livet

Viljen er en styrke

Hvis du går og er frustreret over fremtiden så læs med. Fordi nogle frustationer er ikke værd at gå og tænke på hele tiden. Man kan ikke tvinge sig, græde sig, eller råbe sig til noget. Nogle gange skal naturen gå sin gang, man kan aldrig vide, hvor man havner. Livet er ikke så kort, som vi nogle gange tror, vi har tiden. Og det er vigtigt at udnytte den til at finde sig selv. Fordi når man finder sig selv, så finder man tit også vejen videre i livet. Det er kun én selv, som kan vide, hvad man virkelig brænder for.

For snart nogle år siden, der ville jeg være danser. Jeg var godt på vej efter 11 år på Hips Dance Studios. Jeg underviste selv som hjælpelærer på Hips i flere år. Til opvisninger var jeg den, som holdt takten og skulle kunne danse med som hjælp til holdene. Selv dansede jeg også med mit eget hold, hvor jeg havde flere rigtig gode undervisere. Allermest elskede jeg mesterskaberne, hvor jeg kunne kæmpe om guldet. De høje forventninger, mål og mit arbejde med dansen førte mig til guld. Men det var fordi, at jeg virkelig kæmpede for det, jeg ville. Jeg blev meget inspireret af min første danselærer Sus Davis, som jeg var hos, indtil jeg blev forhindret i min drøm.

21930_407663205972919_1207369460_n

Jeg er blevet mobbet gennem mange år. I starten af min periode som mobbeoffer udviklede jeg anoreksi som følge. Min vægt endte med at være livstruende. Det hele endte ud i chikane af mig og hele min familie, da et forældrepar valgt at medvirke til mobningen. De sørgede for, at byen blev fyldt med falske rygter om mig og min familie. Min hårde tid tog pusten fra mig, men jeg har det langt bedre i dag, hvor jeg går på HF.

Jeg nåede også at få mit eget dansehold i Forum Faaborg, med nogle dejlige piger, jeg desværre måtte sende til en ny underviser. Fordi jeg skulle opereres for mine springhofter, og det gik ikke som forventet. Derefter skulle jeg have startet på Viby Efterskole, og det blev kun til et kort visit. Det viste sig efter en uge, at mine operationer ikke havde lykkedes. Og jeg var ikke klar til at smide dansen væk og starte på drama eller musik i stedet. Det var det, jeg havde glædet mig til at lave, det at dyrke dansen. Det var også en støtte for mig, at jeg kunne danse, det var den eneste støtte jeg havde med. Jeg kunne ikke længere støtte mig op ad familien på samme måde, som da jeg boede hjemme.

Tingene ændrer sig hele tiden i livet, og nogle gange bestemmer man ikke selv hvordan, at de ændrer sig. Min drøm var at blive professionel danser, men den drøm blev knust. I dag er jeg i gang med at få lavet mine hofter, men det betyder ikke, jeg skal igang igen. Fordi jeg har fundet mig en anden vej, faktisk vil jeg rigtig gerne læse medicin eller til sygeplejerske. Jordmoder er også i overvejelserne. Og jeg er ikke i tvivl, jeg ville ikke vælge dansen nu. Fordi det fylder meget, og jeg har fået lysten til noget andet også. Det at få en familie, og det at være sammen med min kæreste. Det skal der også være tid til, og jeg er glad for mine nye drømme.

Selvom du ingen ideer har lige nu om fremtiden, eller dine drømme er blevet hindret som mine, så fortvivl ikke. Fordi livet kan ændre sig i mange retninger, og det kan du selv også. Og det er ikke kun de unge, som skal tænke sådan. Min far ønskede at være betjent hele sin barndom, og han blev Vicepolitikommisær. Han måtte opgive sin drøm for 7 år siden, pga. sygdom. Det var ikke rart, og det  har han fortalt mange gange. Men i dag sejler han verden rundt, og endda med flere forskellige skibe. Nordkaperen er i mellem, og han elsker det han laver. Han troede aldrig, han skulle finde sin plads igen.

13327598_990031547776617_8507788330441296154_n

Vi bør alle huske på, hvor mange muligheder vi har. Det handler bare om, at man tør gribe dem, og man tør stole på sig selv. Fordi vi kan allesammen noget, og vi kan alle få en interesse for noget. Det handler bare om, at vi giver os selv tid. Og husk på den sætning jeg nævnte i starten: “De høje forventninger, mål og mit arbejde med dansen førte mig til guld. Men det var fordi, at jeg virkelig kæmpede for det, jeg ville.” – Viljen er den bedste styrke til at nå sine mål!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motiveret til livet