Z - plastik virker

Få den gode karakter!

Det er ikke altid nemt at komme gennem eksamensperioden, sådan har jeg det ihvertfald selv. Det er først her i slutningen af min Gymnasieuddannelse at jeg indser, hvordan jeg bedst kommer over perioden med de mange prøver. At regne med et 12-tal i alle fag, det kan kun forværre eksamenssituationen. Det er fedt, hvis man får det, men det skal ikke være et ekstra pres, som man selv ligger.

Personligt har jeg det sådan, at det at læse alt op stresser mig endnu mere. Jeg har det bedst med at følge med i løbet af året og kun læse på det, som jeg har svært ved i læseferien. På den måde når jeg de ting, som jeg skal.  Det er også rigtig vigtigt for mig, at jeg kommer ud og gå en tur med min hund engang imellem læsningen. At sidde foran skærmen i mange timer, synes jeg kan være rigtig hårdt. Nogle gange hjælper det mig, at jeg får tankerne hen på noget andet. Det er jo ikke sådan, at man slet ikke må gøre noget andet end at læse i sin læseferie.

Men det er meget individuelt, hvordan man bedst griber eksamensperioden an. Det skal man  huske på. Tit har jeg følt mig stresset, når alle andre gik hele deres pensum igennem. Nu kan jeg se, at det bare ikke er det, der fungere for mig. Faktisk oplever jeg mine karakterer er højere, når jeg ikke er stresset og alt for forberedt. Så snakker jeg ihvertfald mere frit til en mundtlig eksamen. Man skal finde sin egen måde at gå til eksamen på. Og det er vigtigt at huske, at man kan komme til at presse sig selv for meget. Det er langt fra vejen frem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Z - plastik virker