Svagheder er okay

Sygeplejerskestuderende snart

Så kom dagen, hvor jeg fik svar på min ansøgning fra sygeplejerskeskolen. Jeg er optaget i Svendborg, jeg starter d.1 Februar 2018. Det er en stor lettelse, at jeg nu kan læne mig tilbage og planlægge tiden indtil. Jeg skal ikke ud at arbejde som så mange andre, jeg har brug for at falde til ro. Mine hektiske skoleår har taget lidt på mig, og jeg er først ved at komme helt til mig selv nu.

Jeg vil lade jer læse de sidste sætninger i min bog, som jeg endnu ikke ved, om jeg vil udgive. Dengang jeg endte den, var jeg klar over, at jeg havde en del kampe foran mig endnu. I dag synes jeg selv, at jeg næsten har nået vejens ende.

Jeg kunne nemt fortsætte min fortælling, men jeg vælger at stoppe her. Jeg ved ikke hvor lang, at kampen bliver og hvornår, at jeg får ro i sindet. Jeg kæmper hver eneste dag, og jeg vil ikke give op. Jeg har drømme, og jeg har tænkt mig at udleve dem. Man skal have det bedste ud af livet. Jeg håber, at jeg kan sende et budskab til folk om at kæmpe, selvom at alt kan se sort ud. Derudover så tænk på andre mennesker og behandle dem, som du selv vil behandles. Nu har jeg fortalt mine dybeste hemmeligheder, så gør mig den tjeneste at tænk over det, som du nu har læst. Det er en sand historie, og den er hver at tænke over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svagheder er okay