Det man siger, er man selv

Her er min bog

Efter en del overvejelser, har jeg besluttet mig for at dele min bog på bloggen. Jeg vil dele et lille stykke ad gangen med en dags mellemrum.

Bogen omhandler det forhåbentligt værste kapitel i mit liv, som nu er afsluttet. Til jer som måske ikke har læst med, omhandler den blandt andet; min mobbeperiode, anoreksien som følge og mine dårlige hofter. Den giver et indblik fra mine første teenageår til, at jeg kommer i Gymnasiet. Der er også en del omkring min familie og venner. En stor del af min bog er dagbogsindlæg, da jeg har skrevet dagbog indtil, jeg startede på min HF.

Jeg har brugt min bog en del på bloggen, derfor vil man måske kunne genkende noget af teksten.  Grunden til, at jeg først deler bogen nu er, at den er meget personlig for mig.  Derfor er jeg heller ikke klar til at læse den på en gang, det gør for ondt. Jeg skrev den, men jeg har aldrig rettet den igennem, det gjorde min mor. Jeg håber i vil tage hensyn til, at bogen er en del af mig, som er meget svær at dele med andre.

Mvh. Christine Levin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det man siger, er man selv