Det kan kun gå for langsomt

Blogger eller forfatter?

Jeg går lidt med tanken om at udgive en bog omkring mine hårde år. Dog er jeg endnu ikke sikker på, om jeg tør lukke helt op. Selvom jeg både har fortalt om min mobbeperiode og min anoreksi, er der stadig meget, som jeg har holdt for mig selv. Detaljer, som jeg ikke har kunnet dele med andre. Der vil altid være nogle områder, som jeg helst vil have for mig selv.

Da jeg skrev min bog, var det ikke med henblik på at udgive den. Derfor skrev jeg alt meget ligeud. Det har været utrolig svært for mig at fortælle om min sygdomsperiode. Mobningen har også været svær at fortælle om, men det har alligevel været nemmere. Grunden til at jeg er så meget i tvivl om at udgive mit manuskript er de reaktioner, som jeg vil få. Der er stadig nogle, som helst ser mig bukke under og, som vil bruge alt imod mig. Derfor skal jeg være klar til endnu engang at blive angrebet..

Det har taget lang tid at få nogenlunde ro omkring bloggen. Jeg ønsker ikke, at jeg endnu engang skal punkes for det, som jeg skriver. Når man har været syg, er det også rigtig svært at åbne sig op omkring det. Man ved aldrig, om man møder forståelse. Jeg er faktisk bange for, at min sårbare side vil blive brugt imod mig.

Så længe jeg som blogger er overvåget af voksne mennesker , der tør jeg ikke springe ud som forfatter. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan kun gå for langsomt