Vennerne langt borte

Nede på 37 kilo

15/11 ? 2012

Kære dagbog

Jeg har været i biografen med far, og det var rigtig dejligt. Vi hyggede os meget, og vi var ude at spise bagefter. Jeg fik en hel burger. Jeg har også været til frisør, mit hår var meget ødelagt, det drysser også. Frisøren kunne mærke på mit hår, at jeg ikke har fået vitaminer nok. Jeg gider ikke have, at hun blander sig i det. Hun kan se, at jeg har tabt mig. Jeg kan ikke lide, at møde dem, som ikke har set mig i lang tid. Folk tænker for meget over det og kommentere for meget på mit udseende. Jeg går til lægen hver tirsdag nu, og vi har også snakket med ham om skolen. Han har givet mig lov til at holde en uges ferie. Det er virkelig befriende. Han synes derudover, at mig og mor skal tage på tur sammen, så nu skal vi til Odense og shoppe. Jeg vejer nu 37,6 kg. Jeg spiser mere en før og håber, det virker. Jeg hader skolen, og jeg vil helst blive hjemme, jeg er helt usynlig deroppe. Hvis jeg bliver hjemme, vil ingen af de andre elever bemærke det.

Jeg følte at jeg spiste mere, men det gjorde jeg ikke, jeg fortsatte med at tabe mig i hvert fald. Jeg husker det som om, at jeg spiste mere og faktisk en masse, men jeg må have bildt mig selv det ind. Nogle dage kunne jeg komme ned på 36 kilo eller lidt over. De dage var jeg glad, så kunne jeg spise mig op på de 37. Selvom jeg gerne ville tage på, var der noget i mig som sagde, at jeg ville holde mig på 37 kilo.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vennerne langt borte