Iskolde tøser

Alvorligt syg

26/3 ? 2013

Kære dagbog

Jeg har været i Odense og shoppe med Cecilia. Det var rart at være sammen med en gammel veninde. Der bliver snakket meget om at lærerne skal lockoutes efter påskeferien. Det er den nye skolereform, som politikkerne vil sætte i kræft. Børnene skal gå endnu længere tid i skole og dermed også lærerne. Jeg håber, det bliver aktuelt, så jeg kan slippe for at være i skolen.

9/4 ? 2013

Kære dagbog

Vi var i Svendborg centeret, hvor jeg skulle købe bukser. Alle mine bukser er blevet for store, og mor vil give mig et par, som passer nu. Hun siger, at jeg får nye når jeg vokser ud af dem. Jeg havde i hvert fald 9 par med i prøverummet. Det var svært at finde nogle, som sad pænt på mig. Jeg kunne kun passe størrelse 24, og sagtens klemme mig ned i en mindre størrelse, men det var der ikke.

Jeg har ikke været i skole, jeg magter ikke mere. Heldigvis kom lockouten. I fredags var mig og far alene. Vi endte med at tage til Odense og hygge os. Vi var på restaurant, og jeg bestemte mig for at spise hele portionen. Det var rart endelig at få et helt måltid. Vi fik snakket om en masse ting. Det er generelt svært at tage mig sammen til at spise, jeg har ikke engang mine veninder længere. Ved ikke, om der er et forhold med at blive rask.

Min mor har fortalt mig, at da lockouten kom, var jeg et sted, hvor jeg virkelig ikke kunne mere. Hvis den ikke var kommet, var jeg ikke kommet i skole alligevel. Min krop sagde stop nåde fysisk og psykisk. Vinterferien havde været en lang kamp for os at komme igennem, og jeg havde ikke været klar til at starte i skole efter. Jeg kan på ingen måde huske den vinterferie, den er helt væk. Jeg aner ikke hvad vi lavede, og hvad der skete. Min mor siger; Jeg græd for det meste og mindede meget om en med en depression. Jeg kunne ikke se nogen mening med livet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iskolde tøser