Ikke nok energi

Han var, den sidste

Billede Sommer 2017

Jeg var virkelig bange for, at Sebastian ikke ville snakke med mig, hvis jeg ikke kunne lide ham. Alligevel skrev jeg til ham, at jeg ikke havde følelser for ham, men han blev heldigvis ved med at skrive til mig. Jeg havde faktisk lidt dårlig samvittighed, hvis jeg nu kom til at give ham falske forhåbninger. Jeg var så bange for at miste min eneste ven, så jeg ville blive stort set helt alene.

I forhold til de bukser, som vi måtte købe ekstra af. Hver gang jeg ser det nye par Adidas bukser vi købte, tænker jeg på hvor syg, jeg må have været. De første par bukser er ikke for små endnu den dag i dag. Jeg kommer ikke til at kunne passe de andre. Dengang hang de første på mig, jeg kunne næsten ikke holde dem oppe. I virkeligheden skulle jeg nok have haft en størrelse mindre. Jeg kunne ikke se det selv, det er først nu, hvor jeg ser billeder.

16/2 ? 2013

Kære dagbog

I dag kørte Idas mor os til Odense, så vi kunne komme til dans. Vi skal egentlig tage bussen, men mor tog også med. Jeg har snakket med mor om, at jeg gerne vil på Hips Dance Camp til sommer. Så skal man være i danse studiet fra 9 til 16 hver dag. Man bliver også undervist i en masse forskellige stilarter.  Jeg havde glemt, at gymnastikforeningen, hvor jeg har mit eget dansehold vil betale kursuser. Jeg har snakket med dem, og det her går ind under, de betaler det hele.

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke nok energi