Forkerte opfattelser

En lang ubehagelig mail

Mail fra forældrefar til søskendeparret (direkte citeret med stavefejl, men med dæknavne).

?Hej, jeg tilføjer lige lidt

Freja siger selv at det hele nok er så småt startet den gang med Alex, hvor Louise følte sig uden for og Christine og hende blev lidt uvenner. der fandt Louise jo så andre at være sammen med. hele livet drejer sig jo om at når man træffer et valg så vælger man noget andet fra, og nogle gange er det ikke det rigtige valg at man træffer, det skal vores børn lære med vores hjælp, men husk også at kigge på egen barn og ikke læg skylden fra jer/Christine. Lige nøjagtig i denne her situation, 0 hvis man snakker om at der var nogle i sommers som skulle ha trukket Christine med ind i et nyt sammenhold, så skulle det jo nok have været Louise, signe eller Cecilia og ikke Freja og Sofia som har haft så ringe kontakt med Christine, ihvertfald så ringe så de ikke kan drages skyld til hendes situation.

Jeg tager kontakt til SSP konsulenten, dels for at han måske kan komme med nogle guldkorn til os når vi føler at vi er blevet beskyldt for noget uberettiget, men også for at han kan undersøge hvordan at det kan lade sig gøre at Flemming får besked på sin telefon når der bliver skrevet beskeder på en lukket chat, det må sådan en som ham kunne undersøge, for fremadrettet skal de piger ikke lave den samme fejl igen når de opretter en lukket gruppe, de skal have deres eget frirum på facebook hvor de kan snakke drenge, onsvage forældre osv, men selvfølgelig ikke dårligt om andre voksne eller ?børn?.

Det gør ondt i mit hjerte når unge mennesker ikke trives og jeg vil gå langt for at hjælpe, men jeg skal føle at dem som jeg hjælper byder ind med noget, enten i fællesskab eller en ændring i deres liv så de kan komme med i fællesskabet. Freja og Sofia  er opdaget til at være opmærksomme på hvad de evt har gjort hvis de andre er blevet kede af det, så min teori mht Sofia og da hun blev ?tvunget? til at skulle hjælpe Christine er at det gik godt  i starten og så stoppede det igen da Christine beskyldte alle undtagen Josefine og Mia  for at mobbe og bagtale. Det bakker jeg 100% Sofia op i, for så var det jo spildt.

 

Resten af mailen følger…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkerte opfattelser