En lang ubehagelig mail

Undrede sig over unge piger

(Mailen er igen direkte citeret med en del stavefejl.)

Fortsættelse af mail:

“jeg undrede mig over på stranden at Cj´hristine kom oppe fra skoven og gik i vandet, hun lå sammen med Laus og Simon, frederik og jens og nogle andre jeg ikke kender. Der skal man jo også lige tænke på hvilke signaler Christine sender, at være sammen med en gruppe som slet ikke har nogen kontakt med hendes ?egen? , andet en de ved hvem hinanden er og respektere hinanden. Der skulle Christine have troppet op til pigerne, overfuset dem og bedt dem slå en streg over alt det her fnider og så hygget sig på stranden med sine ?egne? rødder. Det havde nnok krævet en del overvindelse, men humor, gråd, ironi sarkasme og et åbent sind så slår man altså benene væk under folk.

Jeg håber Christine kommer i skole i morgen, og jeg ser det her billed at Christine kommer hen til en gruppe der snakker så Christine tager dem med bukserne og hjøjlydt så omgivelserne også høre det så fortæller den mest pinlige historie hun har oplevet i sommerferien, hellere lidt løgn end kedelig, hun skal fåp dem til at skrige af grin og så en knuser til hver især og et lille hvis i øjet, jeg ha savnet dig, undskyld håber vi er okay, hvor ser du lækker og solbrun ud osv.

Freja har lovet at tage imod med åbne arme og ikke vende Christine ryggen

Jeg er selvfølgelig også til at snakke med Nr. ********

Krydser fingrene for jer alle

Kærlige hilsner

Knud”

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lang ubehagelig mail