Forældre laver også rygter

Forkerte opfattelser

Ud fra brevene og telefonsamtalerne virkede det som om, at Erna ikke rigtig kunne styre ham og faktisk var en smule flov over hans grove tone op til flere gange. Vores læge kaldte det, som vi var ude for chikane. Den eneste grund til, at vi ikke meldte det var, at jeg ikke ville have det. Jeg ville ikke rippe mere op i noget, jeg var så bange for, at det ville blive værre.

Her ses nogle af brevene samt udklip. Det er ikke meget der indgår, da brevene er meget rystende, vi ønsker ikke at dele det hele.

Min far´s mail:

?Kære Erna og Knud

Da jeg føler, at jeg kender jer skriver jeg nu til jer og håber, det bliver modtaget i en positiv ånd.

Jeg har hørt, at pigerne nu har fået, at vide via jer, at det største problem er, at vi kan se deres Facebook gruppe. Jeg havde håber, at i ville hjælpe os lidt på vej, da vi prøver at hjælpe Christine videre.

Vi kan selvfølgelig ikke se, hvad de skriver i deres gruppe, og jeg vil gerne spørge Knud, hvem der siger det. Det er jo et fint eksempel på, hvad rygter kan gøre. Jeg ved ikke hvad man forestiller sig, at vi kan.

Hvis det er rigtigt, at alle pigerne har fået dette at vide, vil jeg gerne have, at i oplyser pigerne om, at det ikke er korrekt, da det selvfølgelig vil skade Christine yderligere.

Som jeg sagde til Erna, har vi ikke sagt, at jeres piger er ?bagmænd? bag dette. Måske skulle i forholde Louise hvor dette rygte kommer fra. Vi var oppe på skolen for, at snakke om Christines fremtidige skolegang ? det er tilsyneladende blevet opfattet anderledes.

Giv mig lige et praj for gammelt venskabs skyld, så vi også har en lille chance for at komme videre.?

Fortsættes… 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældre laver også rygter