Bloggers Delight vs. Bloggerspoint

Ting at lave i sit sabbatår

For tre dage siden fik alle svar omkring uddannelse, og jeg kender flere, der måtte blive skuffede. Når et sabbatår ikke er planlagt og ønsket, er det ikke altid det fedeste at skulle indstille sig på det. Jeg søgte via kvote et, så jeg havde regnet med, mine chancer var gode. De sidste par dage, har jeg måtte vende mig til tanken om, at jeg ikke skal starte endnu. Det værste er nok alle dem, som spørger hele tiden til, hvad jeg skal. Det er som om, jeg skal skynde mig med et eller andet, og det har jeg ikke mulighed for lige nu.

Jeg vil gerne videre give mine råd til at håndtere den trælse situation!

Du skal nok komme videre.. Selvom det  ikke er lige nu, så får man chance for at søge ind på uddannelsen endnu engang. Håbet er ikke ude fordi, man ikke bliver optaget, der er flere der må ansøge endnu engang.

Få det bedste ud af det.. Tjen nogle penge, rejs hvis du kan eller find på noget helt tredje. Med et sabbatår kan man selv bestemme et helt år af sit liv uden at være afhængig af studie eller arbejde. Det sker ikke lige, når du først er kommet igang.

Lær dig selv at kende.. Det er en god ide at udfordre sig selv og bruge tiden til at undersøge, om man nu har søgt det rigtige studie. Måske er der andre ting, man er god til. Ellers kan man jo altid finde en interesse at bruge ventetiden på.

Find et studierelateret job..Det kan nogle gange være en god ide at have lavet noget, der relaterer til studiet. Både når man skal ansøge, og så man har erfaring til, når man bliver optaget. Især hvis man skal søge via kvote 2, kan man have gavn af dettte.

Brug tiden med dine yndlings.. Hyg dig med familie og venner. Giv dig tid til at besøge dem, som du ellers ikke ser i hverdagen. Hvis du har dine bedsteforældre, kunne du jo smutte forbi dem, ligesom jeg gør.

Glem lektier.. Når man først er studerende, er der altid noget, man kan læse også udover lektier. Nyd friheden til at se en serie eller læse din yndlingsbog. Med et sabbatår bestemmer man helt selv, hvad man vil fordrive tiden med.

Lige nu får du tilbud på tøj fra Eviila. Du kan få 2 valgfrie kjoler for 499, hvis du følger linket.                    Klik på billedet og kom til siden.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggers Delight vs. Bloggerspoint