Pigegruppens magt

En form for frihed

7/7 ? 2013

Kære dagbog

Så er min ferie i gang, og i aften tager vi til Schweitz med toget. Dance camp var fantastisk. Vi startede hver dag med opvarmning. Så har vi haft en masse forskellige dansestile, og jeg fik en masse nye veninder. Mille er en rigtig god veninde, som jeg næsten har været sammen med hele tiden og også en der hedder Katrine og Emilie. Mig og Mille nåede at gå en tur i byen nogle af dagene, da vi fik fri.  Nogle dage trænede vi på danse studiets tag, da det blev meget varmt. Den sidste dag skulle vi danse på gaden og vise hvad, vi havde lært. Mormor og morfar kom og så mig.

Sommerferien kom som en redning for mig. Jeg havde brug for at få afstand til skolen. Jeg kunne ikke holde miljøet med mobningen ud længere. Mine gamle veninder sad og pjattede op ad hinanden og havde det godt sammen, bare uden mig.

Det at få en masse venner på dance campen gav mig en masse ny selvtillid. Folk gad godt være sammen med mig. De dømte mig heller ikke før, at de havde snakket med mig. Jeg fik lov til at være mig selv og vise folk hvem, jeg virkelig er. Jeg ønskede, at det ville fortsætte. Udover dette havde jeg en masse energi, det føltes som om, at jeg aldrig havde været friskere. Jeg kunne yde mit bedste, og jeg rykkede mig rigtig meget i mit dans.  Min drøm om at blive danser blev endnu større.

På dette tidspunkt havde jeg ingen anelse om, at der faktisk var dannet en pigegruppe ved navn “Altid Klar Pigerne”. Der senere på sommeren kom til at ødelægge den dejlige sommerstemning for mig. I dag kan jeg kun ryste på hovedet af, at man kalder sig sådan noget og lukker alle andre uden for. Og hvad er det lige, man altid er klar på??

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigegruppens magt