Dårlige forældre

Brystforstørrelse

Det bekymre mig, at det er blevet så populært og normalt at lave om på sin egen krop. Jeg vil ikke forbyde folk at få nye bryster, få lavet læber osv. Jeg synes personligt det er dumt, det er så nemt at gøre det i vores samfund. Man bestemmer selv over sin egen krop, og jeg skal ikke blande mig i folks personlige valg. Jeg vil bare gerne give budskabet om, at man skal tænke sig om som online person. Man behøver ikke være kendt for at påvirke andre, det er nok som privat person at ligge et billede ud af sine nylavede bryster. Pludselig bliver det så normalt lige at få en operation, nogle piger føler sig tvunget til at gøre det samme for at opnå et perfekt udseende.

Plastikoperationer er unaturlige og viser ikke det naturlige menneske. Man bliver efter min mening ikke kønnere af at proppe plastik og silikone i kroppen. Det er ikke sundt for kroppen eller sjælen at “designe” sig selv. At brande sig selv efter plastikoperationer er med til at gøre især unge piger usikre. Endnu værre er det, når de kendte viser deres uopnåelige kroppe frem. Hvis jeg skal komme med et eksempel på nogle af de seneste nyheder inden for de kendtes verden, kunne det være Fie Laursens nye bryster. Der er endda lavet et program om dem, hvor hun virkelig fortæller hvor meget, hun hadede sit udseende inden operationen. Det er vel ikke noget at vise en verden, hvor piger har så travlt med at være perfekte, at de bliver syge af det? Det er ikke et angreb imod Fie eller andre reality stjerner, det er et eksempel. Fordi udover Fie som kendt person, er der også rigtig mange andre kendte, som vælger at få lavet de her operationer eller mindre indgreb. Efterfølgende viser de det frem i programmer, på instagram, bloggen, Twitter eller Youtube.

Rigtig mange brander sig, også fordi de er stolte af deres nye kroppe. Man skal bare have i tankerne hvilke konsekvenser, det har. Man gør noget unaturligt og hammer usundt normalt på den her måde. Det er ikke sikkert, man tænker over det, men man påvirker andre mennesker rigtig meget på nettet især.

Nu er jeg selv blevet opereret for noget, som faktisk var alvorligt. En operation er ikke ufarlig, og det er langt sværere at komme igennem en operation, end det bliver fremstillet som. Du er ikke bare lige på benene efter en uge. Så er det også som om, folk glemmer alle de risikoer, der er ved et kirurgisk indgreb. Hvorfor satse, når man ikke har brug for det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlige forældre