Den ene mere populær end den anden

Faaborg Gymnasie anmeldse

Jeg så i avisen, at der er elevdyk i ansøgninger på Faaborg Gymnasie. Derfor vil jeg kommentere på det i dag, da jeg jo selv har måtte forlade Faaborg Gymnasie på grund af dårlige sociale forhold. Avisen konkluderer faldet af ansøgninger, kan være kombineret med en lille ungdomsårgang, men det er ikke min ide.

Jeg var glad, når jeg havde fri…

 

Mobningen fulgte med mig fra folkeskolen til Gymnasiet, den daværende rektor var meget opmærksom på, at der skulle gøres noget. Desværre gik han af, og jeg måtte forlade Gymnasiet. Jeg kunne ikke være i min klasse, fordi jeg havde en del rygter med mig. Der var ikke nogle, som ville lære mig at kende. Det kunne jeg leve med, men da jeg var ved at blive skubbet ned af stentrappen af hende, som havde mobbet mig gennem alle årene, der fik jeg nok. I kan læse om oplevelsen nederst!

Jeg gik faktisk til en af vagterne, da det var en Gymnasiefest, men deres råd til mig var, at jeg skulle tage hjem. De gjorde ikke noget ved sagen, da vi jo burde være voksne mennesker. Min rektor var rystet, da jeg fortalte om oplevelsen ugen efter. Han ville forsøge at hjælpe mig, desværre gik han på pension kort tid efter.

Jeg ville ikke bukke under for mobningen, jeg ville bare gøre mit Gymnasie færdigt. Derfor valgte jeg at ønske at flytte klasse. Der var nemlig en klasse, hvor jeg følte, jeg kunne være i timerne uden de store problemer. Da der ikke var plads, fik jeg en aftale med  skolen om, at jeg blev ringet op, hvis der blev plads i løbet af sommerferien. Der gik 2 piger ud af den ønskede klasse, men den nye rektor ringede mig aldrig op. Det var nemmere for dem at flytte mig, som var mobbeofferet end at bekæmpe mobberne.

HF tog imod mig trods jeg var under 18 med åbne arme, der fik jeg det godt.

Det var så mine oplevelser med Faaborg Gymnasie 

Skubbet ned af trappen på STX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ene mere populær end den anden