De ødelagde mig

Det kan kun gå for langsomt

Endelig mangler jeg kun 3 eksamnier før, at jeg kan kalde mig selv student. Dagen i går blev brugt på at handle sprut med min far i Tyskland. Det var super dejligt endelig at kunne forberede mig på at få hue på. Jeg føler at jeg nærmer mig friheden jo tættere, at jeg kommer på datoen.

Aldrig mere skal jeg tilbage i det skolemiljø, som ødelagde mig så voldsomt engang. Nu kan jeg snart starte på en frisk. At komme på HF gjorde, at jeg kunne komme et skridt videre i den rigtige retning og gennemføre min Gymnasielle uddannelse. Aldrig havde jeg fået hue på, hvis jeg ikke var blevet fjernet fra mobningen. Da jeg stoppede i 1.g, kunne jeg slet ikke se mig selv som student. Jeg havde både mine mobbere og en voksen stalker med mig fra folkeskolen.

Men det har været nogle meget stressede uger på det seneste med et hav af eksamnier. Jeg kan godt mærke på mig selv, at jeg er presset. Det kan mærkes, at mit helbred indtil nu har været i forreste række. Først nu har jeg tid til at give det faglige plads, heldigvis er alle eksamnier indtil nu rigtig vellykkede. Det hele kan lade sig gøre, hvis man ikke giver op!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De ødelagde mig