Bøger kan rende mig!

Fri af fortiden

You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have…

Det at blive student har gjort, at jeg kan vende ryggen til nogle dårlige ting i min fortid. At få huen på gjorde, at jeg fik følelsen af frihed. Det miljø der gjorde mig syg og ødelagde den gamle mig, det kan jeg nu forlade fuldstændigt. Og det er med ro i sindet, fordi jeg har gjordt min HF færdig. Jeg måtte stoppe på Toftegaardsskolen, Enghaveskolen og Faaborg Gymnasie.  

Det gjorde, at jeg ikke turde håbe på at jeg ville gøre min HF færdig. Men heldigvis var det fantastisk at komme derover. Folk var så voksne og venlige. Jeg kan kun anbefale HF i Faaborg. Det er småt, men det kan også til tider være en fordel. Der er tid til den enkelte elev, og lærerne er meget venlige. Her kan man komme til en lærer og føle at han eller hun lytter.

Og husk på at det vigtigste ved et uddannelse er miljøet. Man bliver aldrig dygtig fagligt, hvis man går rundt og har det skidt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bøger kan rende mig!