Det du kun forstår

Vægtøgning

Jeg har haft en stor udfordring i at tage på igen efter, at jeg havde mit alt for store vægttab. Det kan godt være, at jeg var ked af det, og jeg ikke tabte mig fordi, at jeg var utilfreds. Alligevel vænnede jeg mig til, at jeg var blevet tynd. I nogen grad, var jeg også glad for, at jeg havde formået at tabe mig. Jeg frygtede, at jeg ville tage for meget på, når jeg skulle op i vægt igen. Det lød voldsomt, når jeg mindst skulle have 10 kilo ekstra på kroppen, og dermed gå fra 37 kg til 47.

I dag har jeg det jo langt bedre, og jeg er ikke usund selvom, at jeg kun er nået lige knap de 47 kilo. Jeg må gerne blive på den vægt, som jeg har nu fordi, at jeg ikke ønsker at tabe mig. Jeg vil ikke tilbage i det dårlige mønster.

Grunden til at jeg har formået at klare at tage på psykisk er, at jeg har lagt tankerne på hylden. Hvis jeg har haft en dag, hvor jeg har følt mig tyk har jeg ikke kigget mig selv i spejlet konstant. Jeg ved med mig selv, at følelsen forsvinder, når jeg eksempelvis er i bedre humør. Ellers har jeg fokuseret på det, jeg kan lide ved min krop. Nogle gange har jeg taget noget tøj på, som jeg ekstra godt kan lide. Det hele handler om at lade være med at fokusere på det, som man ikke er tilfreds med. Og så skal man huske, at vægten bare er et tal. Og et tal bestemmer jo ikke, hvordan man ser ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det du kun forstår