Frihed giver usikkerhed

Slank med is!

Jeg går op i at være sund, og jeg vil gerne forholde mig slank. Alligevel betyder det ikke at, min hverdag går ud på at træne, udelukkende spise sundt og undgå alkohol. De sidste mange dage har jeg eksempelvis nydt en is hver eneste dag i varmen, og det tager jeg ikke på af. Hemmeligheden er nemlig, at man slapper af og ikke tænker alt for meget over, hvad man spiser. Jeg spiser generelt sundt, så synder jeg nogle gange når, der er tilbud om noget godt, eller jeg lige har lyst til lidt ekstra. Hvis jeg ikke forsøger at undgå noget bestemt lækkert hele tiden, bliver jeg heller ikke så sukkertrængende. Derudover forsøger jeg at gøre det sunde lækkert, så jeg har lyst til at spise sundt. Og så kan jeg sagtens synde, fordi jeg lever ikke usundt morgen, middag og aften.

Fitnesscenter bruger jeg ikke længere tid på. Jeg bevæger mig rigeligt i løbet af dagen bare ved daglige gøremål. Jeg går med min hund, handler, gør rent og lige for tiden svømmer jeg meget i havet! Så elsker jeg at gå lange ture og få frisk luft. Jeg tror man skal finde den måde man selv bedst kan lide at bevæge sig på. Og hvis man virkelig ikke gider i fitness, så holder det ikke på lang sigt. Det vigtigste er bare, at man kommer i bevægelse og for noget motion. Det er super sundt for kroppen på rigtig mange måder også selvom, man ikke skal tabe sig.

Og så er verden jo sådan, at vi ikke ser ens ud. Vi skal ikke sammenligne os med andre. Nogle er større eller mindre end andre, og det kan vi ikke lave om på. Måske kan man komme ud for at skulle enten tabe sig eller tage på, men kroppen vil altid være sin egen. Det er ikke sikkert vi allesammen er bygget til et BMI på 18. Vi kan stile efter en sund krop, men vi kan ikke lave helt om på os selv uden, det bliver en livslang kamp. Alt bliver meget nemmere, når man lære at være glad for den, man er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frihed giver usikkerhed