Ting at lave i sit sabbatår

Du er jo pisse grim!

Det er ikke altid nemt at være pige, især ikke i ens teenageår. Jeg er langt om længe nået et punkt, hvor jeg faktisk er tilfreds med min krop og mit udseende. Det har taget længe at komme hertil for mig. Det kommer nok også af at jeg er blevet mobbet med mit udseende. For mig er det i dag en kæmpe frihed og fornøjelse at kunne tage på stranden og klæde mig på. Nu bekymrer jeg mig nemlig ikke om, hvad andre mennesker synes. Jeg er faktisk ret ligeglad, når jeg bare selv er tilfreds.

Som pige kan det være en stor udfordring at gå i bad med de andre piger, prøve tøj med andre eller tage en tur på stranden. Sådan havde jeg det selv i de mindre klasser, og jeg husker tydeligt idrætstimerne især svømning. I en årgang var jeg foran mange af de andre piger kropsmæssigt, og det var bestemt ikke en rar oplevelse. Faktisk havde jeg mest lyst til at gemme mig helt væk, og det gjorde jeg også.

Jeg må sige mit liv er blevet langt nemmere efter, jeg har accepteret mig selv. Det er bare svært at komme til et punkt, hvor man kan det i en omgangskreds med en masse andre tøser. Det påvirker andre og deres syn på sig selv, når man er utilfreds. Hvis veninden er utilfreds, så bliver man det også selv. Vi sammenligner os hele tiden med hinanden, og det skal vi lade være med.
Man skal lære at elske sig selv allerede som lille. Man går glip af så meget, hvis man hele tiden skal gemme sig væk for andre.

Jeg synes det er smukt, at vi allesammen er forskellige. De smukkeste mennesker er dem, som hviler i sig selv. Det er ikke hende der ikke har tid til sine venner fordi, hun bruger alle døgnets timer på sit udseende. Det er okay at gå op i sig selv så længe, det ikke fylder ens tanker hele tiden. Det er også skræmmende hvor tideligt i livet tankerne om ens udseende begynder at fylde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting at lave i sit sabbatår