Vægtøgning

Svagheder er okay

Nogle gange tænker jeg over hvem, der har fastlagt, hvad der er rigtigt og forkert. Fordi i virkeligheden kan man jo ikke vide, hvad der er den rigtige måde at leve på. Det er et tabu at drikke for meget alkohol, være for tyk og være dårlig i skolen. Men hvorfor er det nu det?


Helt ærligt er det jo fuldstædig lige meget, hvad andre synes, hvis man har det godt selv. Hvis man går med noget, der begrænser en i at have en god hverdag, så er det et problem.  Du vil altid møde nogle, som har en anden forestilling end dig om, hvordan det ene og det andet bør være. Sandheden er, at vi kan ikke leve op til alle andres forestillinger.

Så længe at man er tilfreds med sig selv og nyder sit eget liv, så er alt vel godt nok? Vi skal bare huske på, at vi er gode ved os selv og vores  medmennesker. Så er det lige meget, om vi er tykke, tynde eller dovne osv. Vi må nogle gange lære og leve med vores fejl og svagheder, det er ikke alt, vi kan ændre på. Men alt det, som vi går og slås med er også en del af os. Og vi er jo alle unikke, så vi har hver vores stærke sider. Dermed har vi altså også hver vores svage sider, de er jo også en del af os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtøgning