Et kæmpe chok

En glat trappe

Han skulle på toilettet og ville ikke vække de andre ovenpå, så han var gået ned mod kælderen. Trappen havde været glat, og han havde haft uldsokker på.  Han havde brækket 9 ribben, trykket lunger og hjerte, næsten revet fingeren af, fået glasgår ind i sig og fået blå mærker over det hele. Det var ikke særlig nemt at glemme morfar på sygehuset, det kan man jo ikke på sådan et tidspunkt som dette. Jeg holdte fest og var sammen med gamle venner nytårsaften. Det var rart, at de ville komme. Det er mærkeligt, jeg plejer at holde med Signe, men hun kom jo af gode grunde ikke.

Min morfars uheld fyldte meget, efter episoden var han blevet en gammel mand meget hurtigt. Han var blevet 20 år ældre end, han ellers havde været indvendigt. Dog fyldte det ikke ligeså meget for mig, som det kunne have gjort. Min hjerne havde det for skidt til, at jeg opdagede hvor alvorligt, at det egentlig var. Og der var ikke nogen, som sagde det lige ud. Selvom jeg ikke viste så meget, var jeg virkelig påvirket af min morfars situation. Jeg frygtede for hans liv sammen med resten af familien. Jeg elsker mine bedsteforældre som mine egne forældre, og jeg kan ikke undvære dem.

Fortsættes..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et kæmpe chok