En form for frihed

Trunte sladder

9/7 ? 2013

Kære dagbog

Vi har slappet af i poolen og badet den første dag. I dag havde vi besluttet os for at tage til Zürich. Det var her mor arbejdede og boede som ung. Hun viste os, hvor hun havde gået hver dag, når hun skulle på arbejde på sygehuset. Sygehuset lå højt oppe i varmen, og mor ville ikke slæbe os helt op ad en bakke til der, hvor hun boede. På vej ned skulle vi benytte en slags svævebane. Der var smykker på tilbud selvom, at byen er meget dyr. Jeg fik et lille sølvhjerte med sten på af far. Vi spiste på en rigtig god italiensk restaurant. Bagefter så vi noget mere af byen. Mor viste os et sted, hvor hun altid sad og nød udsigten. Vi sad der lidt og kiggede.

7/13 ? 2013

Kære dagbog

I dag skulle mig og far på tur. Vi tog af sted med  bus klokken 11. Vi var oppe et sted, hvor vi rigtigt kunne se alperne, det var virkelig flot. Da vi kom hjem, var vi med mor og Magnus på stranden resten af dagen.

13/7 ? 2013

Kære dagbog

I dag var det den sidste dag. Vi tog toget og spiste i byen på noget kinesisk, bagefter shoppede vi. Vi fik også senere en is. Kl.19 skulle vi med toget. Det var hyggeligt i toget, men jeg havde ikke lyst til at komme hjem. Jeg har ikke skrevet det endnu, men jeg blev bagtalt på Facebook af såkaldte “Faaborgs Mobbetrunter”. 

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En form for frihed