Undrede sig over unge piger

Falske anklager

Forældreparret forsøgte at udstille os som hackere for at se bort fra deres pigers opførsel. De beskyldte os for en masse vrøvl og folk troede på dem. De var gode til at manipulere og lød næsten oprigtige i deres beskeder. Det var virkelig ikke en behagelig oplevelse, da jeg læste beskederne igennem første gang. Jeg kunne virkelig sætte mig ind i mine forældres sted, det havde ikke været rart for dem. Vi havde virkelig aldrig beskyldt deres piger for noget, hvorfor kontaktede de os på grund af et rygte, hvis de ikke ville blandes ind i noget?

Knud:

?Hej Flemming

Jeg synes det er rigtig synd at Christine har det sådan og vil selvfølgelig hjælpe hvor der kan hjælpes, men så længe du ikke kan give mig en forklaring på hvem der så fodre dig med oplysninger mht pigernes chat og hvorfor Anni siger at pigernes chat popper op på din telefon, så kan jeg af gode grunde ikke sige til pigerne at det ikke sker??

Knud:

?Jeg kan blive blandet ind i det her igen når der foreligger skudsikre forklaringer på hvorfor du modtager og har indblik i deres chat, så kan jeg hjælpe dig med at ?mane? rygterne til jorden.

Knud truede med at ville” hjælpe min far på vej” med at afsløre hvem, der sendte beskederne. Det gjorde min far heldigvis aldrig.

Fortsættes… 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undrede sig over unge piger