Stopper min fortids historie

Tilbage, også fra Vegas

Som i nok har bemærket har jeg haft en lang pause på bloggen. Det skyldes, at jeg er startet på sygeplejerskestudiet.

Inden jeg startede, var jeg i Las Vegas, og det var den mest fantastiske oplevelse. Det var nemlig alt andet end en Casino by. Og det var først og fremmest en helt anden verden, end den man kender. Fordi Las Vegas ligner ikke alle andre steder i verden.  Jeg oplevede så meget på den tur, så jeg fortæller kun noget af den.

I Las Vegas møder du turistattraktioner fra hele verden. Hvert hotel og center er præget af eksempelvis; New York, Paris, Frankring, Venedig, Egypten, Rom og mange andre steder. Og det ligner helt vildt og det er en rigtig smuk by. Mig og min far boede selv i Egypten på Hotel Luxor. Hotellet var så stort, man kunne have holdt en ferie bare derinde, og jeg overdriver ikke. Pludselig kan du mærke hvor lille, du er som menneske.

Og hvis du tror Amerika er lig med fast food, så tror du forkert. Der er så meget andet også, du kan få lige hvad, du vil have. Der er det hele, og du kan også sagtens få en Burger.

Vi tog flere ture og en af dem gik til Las Angeles med fly. Jeg har helt fra lille af haft en stor drøm om at se Las Angles og bo der. Derfor var det rigtig mærkeligt, da jeg landede. Lufthavnen var gigantisk, større en Heathrow, som vi havde haft stop på på vejen til USA. Alt er kæmpestort derovre, man kan slet ikke forestille sig det, når man ikke er der. Vi var rundt og se de kendtes huse, Beverly Hills, Hollywood skiltet og Rodeo Drive med en turist bus. Så var vi henne og se Walk Of Fame og Dolby Theater. Stjerne som vi alle kender dem overraskede mig. De lå ikke bare på et sted men rigtig mange steder, faktisk var mange af dem ikke så vedligeholdte. Nogle var ødelagte af vejrarbejde.

Så var vi ude på bustur og se Grand Canyon, hvilket var så smukt, man ikke begriber det. Det var alt andet end store bygninger og lys. Det var ren natur, og ikke menneskeskabt, det smukkeste jeg nogensinde har set. Vi rundede også Hower Dam på vejen.

Jeg har virkelig oplevet meget på denne tur, og jeg vil virkelig anbefale andre oplevelserne. Det er noget, man skal opleve, det er en helt anden verden end den, man forestiller sig. Jeg kan kun kalde det helt igennem fantastisk!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stopper min fortids historie