Tænk dig om

Z – plastik virker det?

Nu er det efterhånden lidt over 2 år siden, jeg fik min sidste z-plastik operation ud af 4. I dag skulle jeg kunne alt, og jeg skulle være smertefri, hvis virkningen havde været optimal. Det er sådan, at en z-plastik operation er en 50/5o operation, det er ikke sikkert, den virker. Jeg må sige, det har haft en virkning, men det har ikke virket optimalt på min krop.

Jeg har ikke længere springhofter, men smerterne er ikke væk. Nu hvor jeg er kommet i arbejde, kan jeg virkelig mærke det. Ikke endnu har jeg kunne sætte mig op på en cykel, det skulle jeg også gerne kunne nu. Desværre må jeg anerkende, at jeg heller ikke kan løbe. Faktisk er det blevet sværere at løbe efter operationerne. Jeg har haft en tendens til at sige til mig selv, at jeg har det bedre smertemæssigt, men jeg ved nu ikke rigtig. Det kunne ihvertfald være meget bedre, end det er endt med at være. Efter de sidste operationer, har jeg døjet med halebenssmerter også. Det ser ikke ud til, at jeg lige kommer af med dem.

Ofte er jeg blevet spurgt af mine læsere, om jeg vil anbefale de her z-plastik operationer. Mit svar er helt klart “Nej, det vil jeg ikke”. Der er altid en risiko ved et kirurgisk indgreb, og det er ikke risikoen værd. Jeg har prøvet uden held 4 gange nu, alligevel døjer jeg med smerter. En sådan operation vil jeg ikke anbefale nogle at gå igennem, når man LANGT fra er sikker på et godt resultat.

 

Z-plastik virkning

4 operation, ikke ufarlig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tænk dig om