Fra Brasilien Til Privathospitalet Opa

4 operation, ikke ufarlig

I går var jeg på Opa i Århus, og jeg har fået en operftionstid til tirsdag i næste uge. Jeg er glad, men samtidig er jeg nervøs og berørt at situationen.

Efter to mislykkede og en vellykket operation, drager jeg nu mod Århus for at få den 4.

Det var ikke den bedste oplevelse at være til forundersøgelse igen igen. Det gjorde som altid ondt, og jeg blev konfronteret med alt det dårlige igen. Alt det, der kan ske, og den store risiko ved en z-plastik operation, der nu er. Det er bare ikke alle læger, der er lige pædagogiske under samtalen. Jeg kan få mere ondt, og jeg kan risikere, der ingen positiv virkning er af indgrebet. Og det havde været nemmere at klare alle risikoerne, hvis kirurgen ikke havde sagt “Der var 25 andre operationer, jeg hellere ville foretage”. Nå, men sagt er sagt, og jeg skal igennem operationen. Jeg stoler på, at de er dygtige på privathospitalet, det så fornuftigt ud. Men jeg ville da hellere have været opereret sidste tirsdag og været klar før til at færdiggøre skolen.

Mine dage går med at læse op, så jeg kan komme til eksamen alligevel. Så bruger jeg tid med de mennesker, der gør mig glad. Det betyder meget for mig lige nu. Jeg fik en god tur ud af forundersøgelsen i går med min far. Det er trist, at han ikke er der, når jeg skal opereres denne gang. Dog ville jeg ikke have ønsket, at han skulle blive fra turen på grund af min operation. Han er her for mig, og det er det vigtigste. De små hverdagsture med min far er med til, at jeg kan holde mig oppe.

Jeg er mega træt, og jeg glæder mig bare til, at jeg har overstået min skolegang og mine operationer. Så ser det ud til, at det bare skal gå fremad. Jeg håber, at jeg kan komme ud og bruge mine oplevelser til at hjælpe andre som sygeplejerske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Brasilien Til Privathospitalet Opa