Kampe medfører styrke

Operation z-plastik

Så er jeg kommet til mig selv efter min første operation. Egentlig har jeg ikke kræfter til at skrive et indlæg, men jeg ved der sidder en del og følger med, som støtter mig. Jeg blev opereret i morges på Århus Hospital, så vi kørte hjemmefra kl.05:00 til morgen. Jeg var meget bange, fordi jeg havde så dårlige oplevelser med Odense sygehus. Jeg kan kun sige godt om mit ophold i Århus. Jeg er blevet taget så godt imod, og jeg følte mig så tryg. I Odense i sin tid, blev jeg behandlet meget dårligt af personalet, der var ikke fokus på patienten. Men jeg orker ikke debat nu, det kommer senere på ugen.For ja jeg er træt og jeg har ondt nu, jeg skal bare ligge og lukke mine øjne igen.

15369267_1340164922722738_7065706223604980272_o

Min blog omhandler mit livs kampe. Jeg er blevet mobbet og har kæmpet med spiseforstyrrelse ved siden af mine dårlige hofter. Bloggen omhandler mine erfaringer, oplevelser og nuværende hverdag på godt og ondt.

Jeg har fået forlænget min sene med en operation, som kaldes z-plastik. Så har de vidst pillet lidt ved min slimsække i siden. Så jeg har et ar,som jeg lige skal passe på. Jeg har gennemlevet to fejloperationer og tre år uden at vide, om jeg igen bliver smertefri. Jeg har været på sygehuse i hele Danmark, men det var først, da jeg kom på privathospital, de mente , der kunne gøres noget. Ellers havde jeg fået konstateret kroniske smerter for livet.

Morgenen startede hektisk, selvom det hele endte godt. Kirurgen startede med at komme og melde ud, at han ikke mente han kunne hjælpe alligevel. Han mente, at min sene var pillet for meget med, da jeg blev fejlopereret. Men han snakkede med sine kollegaer, og han blev enig med dem om at åbne og se, hvordan det så ud. Hvis der ikke var noget at gøre, ville han lukke igen, og så måtte jeg leve med mine kroniske smerter. Heldigvis kunne han fuldføre indgrebet, som hvis jeg aldrig havde været under kniven. Det så ud som om, at ham den kirurg i Odense kun havde klippet i et forkert sted. Det er jo godt, at det kun var i fedtvæv.

Så nu er jeg opereret, og det virker på kirurgen som om, at han er meget tilfreds siger min mor. Jeg opfangede ikke, at han så til mig, da jeg vågnede. Så jeg regner med, at jeg snart kan gå den næste operation i møde med et fuldendt resultat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampe medfører styrke