Jalousi

Anoreksia Nervosa

3/11 ? 2012

I morgen skal jeg til dansekonkurrence, det bliver sjovt, Jeg har fået 10 i geografi. Desværre er der sket noget alvorligt. Mor tog mig til lægen igen hun kunne se, at jeg havde tabt mig, det havde jeg også. Jeg vejer nu 38,8 kilo. Jeg skal derind om 2 uger igen, og jeg må ikke tabe mig, så bliver jeg indlagt. Jeg synes det er mærkeligt, at jeg skal til lægen og også ret pinligt. Jeg føler det ydmygende. Jeg nægtede at stå kun i undertøj, da jeg skulle vejes. Jeg er sur, hvorfor skal mor blande sig i det? Så hjælp mig dog med skolen i stedet!

Mine forældre kunne se, at jeg kun tabte mig yderligere, iden jeg havde været ved lægen. Min mor gik med mig igen, og vores læge kunne se, at det ikke var godt. Jeg mener, at det var her, jeg fik min diagnose ?Anoreksia Nervosa?. Det kom som en chok, og jeg kunne ikke selv se det. Jeg troede ikke på det, sådan noget skete ikke for mig, og jeg lod det være overflødigt. De voksne måtte være gale i hovederne, tænkte jeg. Inderst inde vidste jeg, at der alligevel var noget galt. Jeg var virkelig sur over, at jeg skulle komme inde hos lægen igen. Jeg gad ikke snakke med mine forældre. Og så ville jeg under ingen omstændigheder have, at de snakkede med nogle om, at jeg havde været ved lægen eller hvad han havde sagt at han fejlede. Jeg bad også min mor om ikke at blande min far ind i det, men det gjorde hun jo selvfølgelig. Han kunne godt se, at der var noget galt.

Fortsættes…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jalousi