Falske anklager

På udkig efter ny skole

Min far nægtede i sin sidste mail at fortælle om pigen. Hvad vi ikke vidste endnu var, det fik meget store konsekvenser.

Mail fra min far:

?Kære Knud

Tak for din besked. Jeg kan godt klare, at der bliver talt dårligt om os og mig, selvom jeg ikke synes, at det er helt rimeligt ? jeg er sikker på, at du også ville prøve at hjælpe dine piger i sådan en situation.

 ? det har ssp manden vel heller ikke, han er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil selvfølgelig ikke fortælle hvem, der har givet mig billederne ? der er da ikke flere, som skal slagtes, det er heldigvis ikke alle, der syntes, at det er ok.

Det er min pige der har det rigtig dårligt ? du har jo dit på det tørre, men tænk hvis det var en af dine piger, dette er ikke ok.

Hilsen Flemming.?

Vi undrede os meget over hvordan man som forældrepar kunne engagere sig så meget i en sag, man ikke havde med at gøre.  Det var tydeligt, at der var flere om at udstille mig og nu min familie. Det mest mærkelige var, at forældreparret ingen grund havde til at se sig sure på os. Hos mig havde alle altid været velkommen, jeg husker alle de gange, hvor huset har været åbent efter skole. Mine forældre nød, der var liv herhjemme.

18/9 ? 2013

Kære dagbog

Vi hørte ikke fra Erna og Knud mere for en tid.  Mor er blevet sygemeldt på ubestemt tid, som lægen sagde, på grund af chikane. Vi har set på 3 skoler til mig indtil videre. Den ene af skolerne ligger i byen, men de andre skal jeg tage bus for at komme hen på. Jeg vidste ikke hvad jeg ville i starten, men jeg startede ud med en prøvedag på Enghaveskolen i vores by, og det var en god dag.  Det bliver den skole.

Fortsættes…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falske anklager