Påvirker de mig?

Hvorfor sygeplejerskeuddannelsen?

Jeg vil gerne fortælle jer hvorfor, at jeg valgte sygeplejerske uddannelsen. Efter mange års forskellige forløb på sygehuset, har der sat sig mange forskellige indtryk hos mig. Nogle gange er jeg blevet mødt med venlighed og smil, andre gange har jeg mødt folk, som egentlig hellere ville have fri end at koncentrere sig om mig som patient. Det har været rigtig vigtigt for mig, hvordan jeg blev behandlet og taget imod. Måden at et sygehusbesøg foregår på bestemmer, hvordan patienten har det, når han eller hun går derfra.


Derudover har jeg rigtig mange gange ønsket mig, at sundhedsvæsenet havde mere forståelse for mine situationer. Det ville være så rart, hvis de kendte til ens følelser, forhindringer eller sygdom på en anden måde end bare fra læsestof i en journal. Jeg ved, at man ikke behøver have prøvet det hele selv for at være en god sygeplejerske, men jeg tror stadig det er en fordel. Jeg håber jeg kan bruge lidt fra mit eget liv, hvis jeg bliver så heldig, at de optager mig.

Min motivation for at søge ind er kommet af mine egne oplevelser. Jeg vil rigtig gerne kunne gøre en forskel i andre menneskers liv. Så vil jeg gerne ud at møde andre problemer, end dem, jeg selv har levet med. Det vil glæde mig at få en hverdag, hvor jeg ligger mig selv væk og tager mig af andre. Jeg vil rigtig gerne være sammen med mennesker i min hverdag, det er her, hvor man kan lære og opleve mest. Medicinstudiet valgte jeg fra, fordi jeg trænger til noget andet end bare bøger og studie. Så er jeg også meget tændt på alle de forskellige overbygninger jeg kan få som sygeplejerske på kort tid.

Nu glæder jeg mig bare til at se, om jeg bliver optaget. Held og lykke til jer, som ligesom mig har søgt uddannelse her i foråret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påvirker de mig?