Hvorfor sygeplejerskeuddannelsen?

Forsvind springhofte

Jeg føler mig ikke mentalt klar til operationen senere. I dag går det hele mest ud på at rejse til Århus, så skal jeg opereres kl.18:30. Det er svært at føle sig forberedt, når man kun lige har kendt operationstiden i 5 dage. Jeg skal faste fra kl.11 her til formiddag, så rejsen bliver hård. Når jeg har skolen ved siden af, bliver jeg også lidt mere stresset, fordi det bliver svært at nå tilbage inden eksamen.

Jeg vil skrive herinde igen, så snart jeg kan samle mig om det hele. Sidste gang var jeg i stand til at skrive et indlæg dagen efter operationen, så i skal nok blive opdateret.

Min far er ankommet til Rio De Janerio i lørdags, og turen er gået, som den skulle. Jeg sender en masse tanker ned til ham. I dag starter de deres tur ud fra havnen i Rio De Janerio, min mor har hørt fra ham. Det koster 23 kr i minuttet at snakke, så vi venter med at ringe til ham, til at der er lidt mere at fortælle om.

Med tanken om, at det nok er sidste gang, jeg har fået en rigtig skoledag, vil jeg nu se fremad. Forhåbentlig kan jeg se frem til et liv uden smerter meget snart. Det vil også gøre. at jeg får overskud til at komme mig over alt det andet, som har optaget min hverdag med hensyn til sygdom og mobning.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor sygeplejerskeuddannelsen?