Du er jo pisse grim!

Smoothiebowl

Nu har jeg kastet mig over smoothiebowls, som jeg er helt vild med. De kan laves på mange forskellige måder, så de både kan bruges i stedet for en snack til morgenmad eller til frokosten. Første gang jeg fik en smoothiebowl var på min ferie i Las Vegas sidste år. Dengang var det ikke så populært i Danmark endnu, og jeg vidste ikke, hvad jeg bestilte. Alligevel var det en super lækker madoplevelse. Da det så på det sidste er blevet populært i Danmark, har jeg set en billeder på instagram og blogindlæg med det. Jeg besluttede mig for at prøve det når nu, jeg havde samlet blåbær.

Til denne portion brugte jeg;

  • 100 g friske blåbær
  • 1,5 banan
  • 100 g øko. vanilieyogurt
  • 10 gram mysli

Jeg havde ikke tålmodighed til at fryse bananen ned, men det vil jeg gøre næste gang. Ovenpå kan man selv vælge topping. Jeg havde ikke så meget i køleskabet og tog det, som der var. Det er det fede ved disse bowls. Man kan altid mixe det, som man har. Græsk yogurt og nødder er også en rigtig god ide at tilføje. Så kan man jo bruge lige det frugt, som man har lyst til. Is ellers chokolade kunne også være lækkert at tilføje for at give det lidt ekstra.

Kun fantasien sætter grænser her!

Smid gerne et billede af jeres bowls 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant eller undre dig over noget, så smid gerne en kommentar.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er jo pisse grim!